Gagster Ka 2: Afričan (Česká republika 2015)

gangster ka 2 DSC01514100 minút.
Scenár: Jaroslav Kmenta, Jan Pachl. Réžia: Jan Pachl. Kamera: Marek Janda. Strih: Adam Dvořák. Hudba: Tadeáš Věrčák. Účinkujú: Hynek Čermák, Predrag Bjelac, Vlastina Svátková, Filip Čapka, Alexej Pyško, Jaromír Hanzlík, Miroslav Etzler, Tomáš Jeřábek, Zdeněk Žák, Jan Revai a ďalší.
Slovenská premiéra 26. novembra 2015
Druhá časť kriminálneho thrilleru podľa knihy Jaroslava Kmentu Padrino Krejčíř je voľným pokračovaním snímky Gangster Ka, ktorá vstúpila do slovenských kín v septembri a za mesiac, kým neopustila rebríček Top 20, si ju pozrelo 7 100 divákov. Po nepochopiteľnom úteku priamo z rúk polície opúšťa neľútostný a rafinovaný zločinec Radim Kraviec Českú republiku. Uchýli sa na Seychelské ostrovy a v rukách má zmenku na 80 miliónov, ktorá môže položiť českého premiéra aj celú vládu. Či na Seychelách alebo neskôr v Juhoafrickej republike, všade kde sa Kraviec zjaví, likviduje miestnu mafiu a nastoľuje v podsvetí vlastné pravidlá. Dominovať mu však začínajú temné stránky, prebudené alkoholom a drogami. „Káčko“ sa pod ich vplyvom mení z nadpriemerne inteligentného podvodníka na gangstra, vraha a obchodníka s drogami.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.