Spectre (Veľká Británia-USA 2015)

spectre 080148 minút.
Scenár: John Logan, Neal Purvis, Robert Wade, Jez Butterworth. Réžia: Sam Mendes. Kamera: Hoyte Van Hoytema. Strih: Lee Smith. Hudba: Thomas Newman. Účinkujú: Daniel Craig, Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Dave Bautista, Christoph Waltz, Monica Bellucci a ďalší.
Slovenská premiéra 5. novembra 2015
Londýnska premiéra sa premenila na britský sviatok. Dvadsiata štvrtá oficiálna časť nekonečnej série dobrodružstiev neohrozeného špióna v službách britskej kráľovnej je opäť veľkolepou atrakciou. Vznikala v réžii osvedčeného Sama Mendesa (Americká krása, Núdzový východ, Skyfall) v Mexiku, Rakúsku, Taliansku, Anglicku a Maroku s rozpočtom odhadovaným na 300 miliónov dolárov. Niektoré odhady hovoria dokonca o 350 miliónoch, takže by šlo nielen o najdrahšiu bondovku, ale i najdrahší film vôbec. Monica Bellucci si mala zahrať bondovské dievča už v roku 1997 v Zajtrajšok nikdy nezomiera, ale napokon je najzrelšou James-Bond-girl akú sme kedy videli. Po úspechu filmu Skyfall sa aj Spectre dočká prerábky na špeciálny veľký formát IMAX.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.