Fakju pán profesor 2 (Nemecko 2015)

4CA 6696 04 crop 1400Fack ju Göhte 2
115 minút.
Scenár a réžia: Bora Dagtekin. Kamera: Andreas Berger. Strih: Charles Ladmiral. Hudba: Michael Beckmann, Konstantin Djorkaeff Scherer, Vincent Stein. Účinkujú: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske, Katja Riemann, Jonas Holdenrieder, Alwara Höfels, Jella Haase, Max von der Groeben, Anna Lena Klenke, Uschi Glas, Runa Greiner, Gizem Emre, Maximilian Waldmann, Volker Bruch, Zsa Zsa Inci Bürkle, Christoph Schechinger, Aram Arami, Farid Bang a ďalší.
Slovenská premiéra 29. októbra 2015
Potomok tureckých imigrantov v Nemecku, prevažne televízny režisér Bora Dagtekin si získal medzinárodné renomé predvlani ľudovou komédiou Fakjú pán profesor o lupičovi, ktorý po návrate z väzenia zistí, že na mieste, kde ukryl lup, vyrástla stredná škola, a tak sa nechá zamestnať ako stredoškolský učiteľ. Film premenil rozpočet vo výške 5 miliónov eur na viac než desaťnásobok tržieb. A k tomu množstvo prestížnych cien, vrátane Bambiho za najlepší nemecký film. Takže tu máme pokračovanie. Samozvaný profesor, miláčik žiakov i neukojených kolegýň Zeki Müller (Elyas M'Barek) zisťuje, že učiť na strednej nie je hračka ani pre ostrieľaného kriminálnika. Pretože v prvom filme mu poklad ubzikol do Thajska, vyberá sa teraz so školským ekologickým krúžkom na výlet práve tam. Do krajiny drog, sexu a nekonečných radovánok. S partiou bláznivých stredoškolákov, ktorým striekajú hormóny aj z uší...
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.