Dokonalý svedok s.r.o. (USA 2014)

dokonaly svedok 683497l resizeDokonalý svedok s.r.o. (USA 2014)
The Wedding Ringer
101 minút.
Scenár: Jeremy Garelick, Lay Lavender. Réžia: Jeremy Garelick. Kamera: Brad Lipson. Strih: Jeff Groth, Shelly Westerman, Byron Wong. Hudba: Christopher Lennertz. Účinkujú: Josh Gad, Kaley Cuoco-Sweeting, Alan Ritchson, Kevin Hart, Mimi Rogers, Tristin Mays, Ashley Jones, Natalina Maggio, Ken Howard, Affion Crockett, Ignacio Serricchio, Tom Fitzpatrick a ďalší.
Slovenská premiéra 15. januára 2015
Debutantom tohto týždňa je štyridsaťročný režisér z New Yorku Jeremy Garelick. Jeho prvým celovečerným hraným filmom je komédia podľa scenára rovnako starého Jaya Lavendera, autora predlohy k romantickej komédii Rozchod! Tentoraz ide naopak o sobáš. Doug Harris (Josh Gad) chce pred svojou nastávajúcou utajiť, že ako pravoverný samotár nemá žiadnych kamarátov, ktorí by mu mohli prísť na svadbu za svedkov, a tak sa obráti na spoločnosť Dokonalý svedok s.r.o. Tá poskytuje prvotriedny servis pre zúfalých pánov v podobnej situácii. Spôsob, akým sa celá vec vymkne z rúk, je pomerne originálny.

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.