Siedmy syn (Veľká Británia-USA-Kanada-Nemecko-Čína 2014)

siedmy syn resizeSiedmy syn (Veľká Británia-USA-Kanada-Nemecko-Čína 2014)
Seventh Son
103 minút.
Scenár: Charles Leavitt, Steven Knight, Matt Greenberg. Réžia: Sergej Bodrov. Kamera: Newton Thomas Sigel. Strih: Jim Page, Paul Rubell. Hudba: Marco Beltrami. Účinkujú:  Kit Harington,Jeff Bridges, Julianne Moore, Ben Barnes, Alicia Vikander, Olivia Williams, Djimon Hounsou, Antje Traue, Gerard Plunkett, Timothy Webber, Isabelle Landry, Thai-Hoa Le, Jason Scott Lee a ďalší.
Slovenská premiéra 8. januára  2015
Hneď po náboženskej literatúre najväčšie náklady dosahuje fantastická literatúra pre staršiu mládež. Tu sa o úspech usiluje aj britský spisovateľ Joseph Delaney. Pred desiatimi rokmi vydal román The Spook's Apprentice o dvanásťročnom Tomovi, ktorý je siedmym synom siedmeho syna v čarodejníckej rodine. Príbeh sa rozkošatil do podoby zatiaľ trinásťdielnej série The Wardstone Chronicles. Prvú časť v globálnej koprodukcii s rozpočtom okolo 100 miliónov dolárov a hviezdnym obsadením do hollywoodskej filmovej podoby adaptoval ruský režisér Sergej Bodrov. Od ohlásenia projektu sa menili nielen scenáristi, predstavitelia hlavných postáv, tvorcovia špeciálnych efektov, ale aj autori hudby a termíny premiéry. Snímka sa premieta aj vo formáte IMAX 3D – pravdaže nie na Slovensku, kde také kino ešte stále nemáme.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.