Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (Česká republika 2012)

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika HnátkaOP plakat A1
104 minút
Scenár a réžia: Jan Prušinovský. Kamera: Petr Bednář. Strih: Otakar Šenovský. Hudba: Vratislav Kydlíček, Jan Muchow. Účinkujú: Miroslav Krobot, Ondřej Vetchý, Luděk Sobota, David Novotný, Leoš Noha, Pavel Kikinčuk, Jakub Kohák, Norbert Lichý, Jan Hartl a ďalší.
Premiéra 26. apríla 2012
Na úspechy českého seriálu televízie Nova Okresní přebor u publika aj odbornej kritiky chce nadviazať hraný film pre kiná. Scenárista a režisér Jan Brušinovský (Soukromé pasti, František je děvkař) ho nakrútil ako prequel – odohráva sa teda pred seriálovým príbehom a jeho hlavnou postavou je legendami opradený tréner Josef Hnátek (Miroslav Krobot), ktorý v seriáli vystupuje už len ako spomienka na nebožtíka. Sám Krobot nám o postave povedal: „Zasa hrám krásnu rolu takého magora, akí sú mi blízki, ktorý má tak veľmi rád futbal, až na to umrie.“ V Čechách si film hneď prvý týždeň po premiére prišlo pozrieť 116 159 divákov.
Foto: Tatrafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.