Jednotka samovrahov (USA 2016)

jednotka samovrahovSuicide Squad
123 minút.
Scenár a réžia: David Ayer. Kamera: Roman Vasyanov. Strih: John Gilroy. Hudba: Steven Price. Účinkujú: Will Smith, Jaime FitzSimons, Ike Barinholtz, Margot Robbie, Christopher Dyson, Bambadjan Bamba, Viola Davis, Jared Leto, James McGowan, Ben Affleck,  a ďalší.
Slovenská premiéra 4. augusta 2016
Prvý raz sa objavila v komikse vydavateľstva DC Comics už v roku 1959, druhá verzia prišla v roku 1987. Jednotka samovrahov, zložená z tých najnebezpečnejších zloduchov z komiksového sveta superhrdinov, prinútená na vládnu tajnú misiu s minimálnou nádejou na úspech. Scenárista a režisér David Ayer, tvorca nie práve najvydarenejšej vojnovej drámy Železné srdce, adaptoval komiks Johna Ostrandera ako hviezdne obsadený veľkofilm s utajeným ale nepochybne vysokým rozpočtom a s digitálnymi efektmi v hlavných úlohách. Svoj film charakterizoval ako komiksovú verziu klasickej vojnovej drámy Tucet špinavcov. Po sérii neúspešných a bizarných projektov sa do kín vracia aj zapadnutá hviezda Will Smith v role nájomného vraha Deadshota.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.