Letné kino na nádvorí Pisztoryho paláca

Film Europe logo resizeCelkový počet filmov počas Letného kina je 20. Popri filmových zážitkoch si diváci budú môcť na nádvorí vychutnať príjemnú kaviarensku atmosféru, pohodlné sedenie a kvalitné občerstvenie. Tak, ako minulý rok, budú projekcie vždy vo štvrtok a piatok o 21.00 , štart je  25. júna , záverečná projekcia 28. augusta. Vstupenka do letnej filmovej záhrady bude stáť 3 eurá, kapacita je cca 70 miest. Letné kino Film Europe  má ambíciu priniesť ďalšie atraktívne podujatie do aktivít Starého mesta počas letných dní.

Letne resizeVýber z európskej produkcie otvorí film balkánskej režisérky Jasmily Žbanič Ostrov lásky, do programu sú zaradené snímky z prehliadok Be2Can, ktorá prináša filmy ocenené na festivaloch v Benátkach, Berline a Cannes  (Vyššia moc , Jimmyho tančiareň), severských filmov SCANDI (Boj snežného pluhu s mafiou, Holub sedel na konári a rozmýšľal o živote) a francúzskych filmov Crème de la crème (Sils Maria, Láska je dokonalý zločin) a divácky najúspešnejšie filmy z poorfolia Film Europe z tohto roka  (Veľká nádhera, Kňazove deti). 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.