LEGO príbeh (USA/Austrália 2014)

Lego-pribeh-posterThe Lego Movie
100 minút
Scenár: Dan Hageman, Kevin Hageman, Phil Lord, Christopher Miller. Réžia: Phil Lord, Christopher Miller. Kamera: Barry Peterson, Pablo Plaisted. Strih: David Burrows, Chris McKay. Hudba: Mark Mothersbaugh. V slovenskom znení účinkujú: Martin Kaprálik, František Kovár, Boris Al Khalagi, Dušan Szabó, Anton Vaculík a ďalší.
Premiéra: 6. február 2014
Originálny počítačovo animovaný príbeh v 3D prináša príbeh Emmeta, bežnej, poslušnej a dokonale priemernej LEGO minipostavičky, ktorú omylom označia za najvýnimočnejšiu osobu, v ktorej rukách leží záchrana sveta. Zrazu sa ocitne v spoločenstve cudzincov na epickej výprave za zastavením diabolského despotu. Na túto cestu je však Emmet beznádejne nepripravený. Režiséri Phil Lord a Christopher Miller napísali aj scenár podľa príbehu Dana Hagemana, Kevina Hagemana, Phila Lorda a Christophera Millera, vytvorenom na LEGO konštrukčných hračkách. Vo filme uvidíme niektoré z najpopulárnejších LEGO postavičiek, pričom sa nám predstavia aj niektoré nové. Fanúšikovia, ktorí už po celé generácie obdivujú inovatívne hračky a nesmierne populárne videohry s LEGO tematikou tento jedinečný svet uvidia tak, ako nikdy predtým.
FOTO: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.