Anna (Francúzsko/USA 2019)

AnnaAnna
Akčný triler, 119 minút
Scenár a réžia: Luc Besson. Kamera: Thierry Arbogast. Strih: Julien Rey. Hudba: Éric Serra. Hrajú: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans. Cillian Murphy, Lera Abova, Alexander Petrov, Nikita Pavlenko, Anna Krippa, Aleksey Maslodudov, Eric Grodon, Ivan Franek, Jean-Baptiste Pucech, Adrian Can, Alison Wheeler a ďalší.
Slovenská premiéra: 29. augusta 2019
Očarujúca Anna (Sasha Luss) je hlavnou hrdinkou strhujúceho akčného trileru, plného prekvapivých dejových zvratov a vášnivých vzťahov. Kedysi predávala v Rusku na trhu matriošky, a teraz pracuje ako top modelka v Paríži – teda aspoň tak to vyzerá na prvý pohľad. V skutočnosti je chladnokrvnou a mimoriadne nebezpečnou tajnou agentkou, ktorá má vďaka tvrdému výcviku schopnosť vyviaznuť živá z akejkoľvek prestrelky či súboja. Nikto však netuší, že Anna okrem pokynov vedenia sleduje aj svoj vlastný plán, vďaka čomu sa zrazu ocitne v strete záujmov dvoch svetových veľmocí. Pohybuje sa stále na tenšom a tenšom ľade – medzi špinavou ulicou a nablýskanými prehliadkovými mólami, medzi KGB a CIA, medzi dvoma milencami na opačnej strane barikády aj medzi lojalitou k svojim mentorom a túžbou splniť si vlastné sny. Dokáže nakoniec uniknúť?
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.