Volanie divočiny (USA 2020)

Volanie-divocinyThe Call of the Wild
Dobrodružný rodinný, 100 minút
Scenár: Michael Green (podľa eponymného románu Jacka Londona). Réžia: Chris Sanders. Kamera: Janusz Kaminski. Strih: David Heinz, William Hoy. Hudba: John Powell. Hrajú: Karen Gillan, Harrison Ford, Cara Gee, Dan Stevensm Bradley Whitford, Jean Louisa Kelly, Omar Sy, Wes Brown, Abraham Benrubi, Terry Notary, Preston Bailey a ďalší.
Slovenská premiéra: 27. februára 2020
Volanie divočiny rozpráva príbeh Bucka, psa hýčkaného svojim pánom i jeho rodinou. Jeho život sa však celkom zmení vo chvíli, keď ho z jeho domova v Kalifornii unesú obchodníci so psami, ktorí ho predajú do mrazivej divočiny kanadského Yukonu počas vrcholiacej zlatej horúčky na Klondiku. Tu je svojimi novými pánmi nútený v psom záprahu ťahať hlbokým snehom ťažké sane. Vďaka svojej nezlomnej vôli dokáže Buck v týchto drsných podmienkach prežiť. Našťastie sa mu nakoniec podarí ujsť a nájsť nového priateľa, samotárskeho dobrodruha Johna Thorntona (Harrison Ford). Po jeho boku zistí, že vďaka svojim prirodzeným inštinktom dokáže v nehostinnej divočine nielen prežiť, ale dokonca v tomto novom a slobodnom živote nachádza aj potešenie... Príbeh odvážneho psa Bucka a jeho priateľov napísal na začiatku 20. storočia slávny americký spisovateľ Jack London a je to jeho najčítanejšia kniha.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.