Let‘s Dance All In (USA 2014)

LETS DANCE SUAI 679 DF-05943 resizeLet‘s Dance All In (USA 2014)
Step Up: All in
112 minút.
Scenár: John Swetnam. Réžia: Trish Sie. Kamera: Brian Pearson. Strih: Niven Howie. Hudba: Jeff Cardoni. Účinkujú: Briana Evigan, Alyson Stoner, Izabella Miko, Adam G. Sevani, Ryan Guzman, Karin Konoval, Misha Gabriel Hamilton, Dean Mauro a ďalší.
Slovenská premiéra 28. augusta 2014
Už prvý film Step Up v roku 2006 premenoval tunajší distributér z angličtiny do angličtiny – na podľa neho údernejšie Let’s Dance. Zmes lacnej romantiky, všemožných rozprávačských klišé i gýčov, spojená so špičkovými výkonmi profesionálnych tanečníkov a stereoskopickým obrazom si vyslúžila odmietavé kritiky. No dnes už päťdielna séria, nakrútená za necelých sto miliónov dolárov, vyniesla len na vstupnom do kín vyše pol miliardy. Tomu žiadny biznisman nemôže odolať. Evidentný hlad špecifickej časti publika sa tentoraz rozhodla zasýtiť americká profesionálna tanečnica spoločenských tancov, učiteľka tanca, choreografka, tvorkyňa klipov a reklám Trish Sieová, vlastným menom Patricia Kulashová. Dámy, pripravte si vreckovky, opäť sa ide bojovať o naplnenie snov – o šťastie a lásku!

Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.