100% Vlk (Austrália 2020)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
100 Vlk100% Wolf
Animovaná komédia, 96 minút
Scenár: Fin Edquist. Réžia: Alexs Stadermann. Hudba: Ash Gibson Greig. Slovenský dabing: Michal Domonkoš, Natália Košová, Dušan Szabó, Martin Kaprálik, Jana Valocká, Martin Trnavský, Juraj Predmerský, Zuzana Porubjaková, Zuzana Krónerová a ďalší.Slovenská premiéra: 17. decembra 2020
Tento Halloween bude stopercentne zábavný a stopercentne chlpatý. Freddy Lupine vyzerá ako obyčajný mladý chlapec, akurát nie je obyčajný a nie je ani tak celkom chlapec. Má štrnásť a je… vlkolak. Alebo skôr bude. Freddy je súčasťou hrdého starého rodu vlkolakov a všetci očakávajú, že sa raz z neho stane vodca svorky – rovnako ako kedysi jeho otec. Keď nadíde slávnostná noc jeho prvej premeny, Freddy je pripravený stať sa hrôzostrašným a silným vlkom. Niečo sa však zvrtne a Freddy sa zmení sa na nie príliš dravého ani veľmi strašidelného, za to však mimoriadne rozkošného… pudlíka. Toto je stopercentné sklamanie pre všetkých. Keďže vlci a psi sebou navzájom pohŕdajú, Freddy sa stáva hanbou rodiny a končí na ulici. Zatiaľ. Čarovná noc a spln prvej premeny stále trvá a Freddy musí do rána dokázať, že je skutočným stopercentným vlkolakom, inak bude navždy vylúčený zo svorky. So srdcom vlka a ružovou natupírovanou frizúrou sa pudel Freddy vydáva do ulíc za dobrodružstvom a kopou zábavy. Stretne pár túlavých psích kamošov, šialeného zmrzlinára, zažije psie väzenie, odhalí jedno dávne tajomstvo a napokon všetkým dokáže, že stopercentný vlkolak môže byť drsný ako vlk a zároveň rozkošný a kučeravý ako pudlík. 
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.