Coco (USA 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

CocoCoco
Animovaná komédia, 105 minút
Scenár: Lee Unkrich, Jason Katz, Matthew Aldrich, Aseian Molina. Réžia: Lee Unkrich, Adrian Molina. Kamera: Matt Aspbury, Danielle Feinberg. Strih: Steve Bloom, Lee Unkrich. Hudba: Michael Giacchino. V slovenskom dabingu: Zuzana Kyzeková, Zuzana Tlučková, Tibor Frlajs, Táňa Radeva, Stella Žitniaková, René Jankovič, Peter Kollárik, Peter Šimun, Ľubica Konrádová, Marián Labuda, Mája Velšicová, Monika Hilmerová, Ján Tréger, Jozef Predmerský, Ivan Laca a ďalší.
Slovenská premiéra: 4. januára 2018
Miguel vyrastá v rodine, kde je zakázaná hudba. A keďže odopieraného najväčšmi chutí, Miguel túži iba po jedinom – stať sa uznávaným hudobníkom, akým bol jeho idol, gitarista Ernesto de la Cruz, ktorý tragicky zahynul. V úsilí dokázať svoj talent sa Miguel za nevysvetliteľných okolností ocitne na mieste, ktoré doteraz žiadny živý človek nenavštívil – v krásnom a pestrofarebnom svete zosnulých.pre miestnych je jeho návšteva rovnako šokujúca. S pomocou miestneho podvodníka Hectora sa Miguel vyberie na neobyčajnú cestu za tajomstvami svojej rodiny... Tvorcovia filmov Hľadá sa Dory a Toy Story pozývajú divákov na veselý výlet na onen svete.
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.