Snehuliak (Veľká Británia-Švédsko-USA 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
snehulakSnowman
119 minút.
Scenár: Hossein Amini, Peter Straughan, Søren Sveistrup. Réžia: Tomas Alfredson. Kamera: Dion Beebe. Strih: Claire Simpson. Hudba: Marco Beltrami. Účinkujú: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Chloë Sevigny, Val Kilmer, J.K. Simmons, Charlotte Gainsbourg, David Dencik, Jamie Clayton, James D'Arcy, Toby Jones, Sofia Helin, Jakob Oftebro, Jonas Karlsson, Magnus Lund, Michael Yates a ďalší.
Slovenská premiéra 12. októbra 2017
Siedmy román svetoznámeho nórskeho spisovateľa Jo Nesbøa Snømannen z roku 2007 sa stal predlohou pre prvý film o svojráznom kriminalistovi Harrym Holeovi. Švédsky režisér Tomas Alfredson (Nech vojde ten pravý, Jeden musí z kola von) ho nakrútil v Nórsku, ale v americko-britsko-švédskej koprodukcii a s hviezdnym medzinárodným obsadením. Harryho Holea hrá Michael Fassbender, jeho družku Rachel Charlotte Gainsbourgová, jej syna Olega Michael Yates a vyšetrovateľku Katherine Brattovú Rebecca Fergusonová. Bestseller o brutálnom vrahovi, ktorý sa rád hrá so snehom, čítali milióny ľudí, takže filmári sa nemohli spoliehať na napätie vyplývajúce z tajomstva. Preto do deja zabudovali viacero prekvapení.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.