Pobrežná hliadka (USA 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
pobreznahliadkaBaywatch
114 minút.
Scenár: Damian Shannon, Mark Swift. Réžia: Seth Gordon. Kamera: Eric Steelberg. Strih: Peter S. Elliot. Hudba: Christopher Lennertz. Účinkujú: Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Jon Bass, Yahya Abdul-Mateen II, Hannibal Buress, Rob Huebel, Amin Joseph, Jack Kesy, Oscar Nunez, David Hasselhoff, Pamela Anderson, Kelvin Witherspoon, Seth Gordon a ďalší.
Slovenská premiéra 15. júna 2017
Americký filmový a televízny režisér, producent, scenárista, kameraman a strihač Seth Gordon v roku 2011 slávil divácke úspechy komédiou Šéfovia na zabitie. Teraz prichádza s celovečerným filmom podľa megaúspešného plážového seriálu s Pamelou Andersonovou a Davidom Hasselhoffom z rokov 1989 – 2001. Producenti, medzi ktorými nechýbajú Ivan Reitman a Dwayne Johnson, do projektu naliali 70 miliónov dolárov. A práve mohutný Johnson spolu s drobným Zacom Efronom tvoria ústrednú komickú dvojicu čestného zásadového šéfa záchranárov a na verejnoprospešné práce odsúdeného hajzlíka – olympionika. No sú aj vážnejšie problémy, napríklad vyplavené balíčky drog a mŕtvoly. Ešte väčším problémom však je, že miestna polícia nad tým zatvára oči. Rolu hlavného zloducha scenáristi dodatočne prepísali priamo na telo bollywoodskej superhviezdy Priyanky Chopry.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.