Kong: Ostrov lebiek (USA-Vietnam 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
kong-skull-islandKong: Skull Island
118 minút.
Scenár: Dan Gilroy, Max Borenstein, Derek Connolly. Réžia: Jordan Vogt-Roberts. Kamera: Larry Fong. Strih: Richard Pearson. Hudba: Henry Jackman. Účinkujú: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly, John Goodman, Corey Hawkins, John Ortiz, Tian Jing, Toby Kebbell, Jason Mitchell a ďalší.
Slovenská premiéra 9. marca 2017
Najväčší King Kong všetkých čias (sto metrov), príšery rôzneho druhu, exotická príroda, odvážni muži, krásne ženy... a prevaha digitálnej animácie nad živými hercami. To všetko za dvesto miliónov dolárov navaril americký scenárista, režisér a producent Jordan Vogt-Roberts, dosiaľ známy najmä ako špecialista na televízne veselohry. Na spôsob komiksových filmov buduje vesmír superpríšer a nadväzuje na Godzillu z roku 2014. Presnejšie: je jej prequel. Odohráva sa počas vietnamskej vojny na exotickom ostrove Skull, obývanom prerasteným ľudoopom a inými veselými zvieratkami. Nakrúcalo sa na Havaji, v Austrálii a vo Vietname. Film prichádza do kín vo formátoch 2D, 3D aj IMAX 3D. A ak bude dostatočne zarábať, do roku 2020 sa vraj dočkáme pokračovania Godzilla vs. King Kong. Tešíte sa?

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.