Muzzikanti (Česká republika 2017)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
buzzeranti109 minút.
Scenár: Petr Šiška. Réžia: Dušan Rapoš. Kamera: David Ployhar. Strih: Adam Dvořák. Hudba: rôzni autori. Účinkujú: Pavel Kříž, Michalina Olszańska, Martin Dejdar, Maroš Kramár, Sara Sandeva, Markéta Konvičková, Patrik Děrgel, Magdalena Wronková, Eva Vejmělková, Jaromír Nohavica, Norbert Lichý, Halina Mlynková, Pavel Callta, Pavel Šiška, Leoš Mareš, Peter Cmorík, Jakub Kohák a ďalší.
Slovenská premiéra 23. februára 2017
Slovenský majster filmovej komercie Dušan Rapoš (Fontána pre Zuzanu 13, Suzanne, Rabaka, Cinka Panna) sa vracia s ďalším hudobným romantickým filmom. Z praktických dôvodov ho situoval do česko-slovensko-poľského pohraničia, takže v ňom môžu – prirodzene, popri režisérovej manželke Eve Vejmělkovej – hrať Pavel Kříž, Michalina Olszańska aj Maroš Kramár a spievať Jarek Nohavica či Peter Cmorík. Pavel Kříž stvárňuje drsného rockera Izzyho, ktorý prevádzkuje horský kemp. Jeho vytúžený pokoj naruší príchod partie hudobníkov z Prahy, v čele s hasnúcou popovou hviezdou a hudobným producentom. Uvedenie nového Rapošovho filmu nemôže nesprevádzať vydanie hudobného CD s 21 skvostnými pesničkami, na ktoré všetci už zaiste netrpezlivo čakáme.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.