Vtedy na Phukete (Švédsko 2011)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
vtedy na phuketeEn gång i Phuket
95 minút.
Scenár: Peter Magnusson. Réžia: Staffan Lindberg. Kamera: Simon Pramsten. Strih: Mattias Morheden. Hudba: Jimmy Lagnefors. Účinkujú: Peter Magnusson, Susanne Thorson, Jenny Skavlan, David Hellenius, Grynet Molvig, Alexandra Rapaport, Frida Hallgren, Frida Westerdahl, Mårten Klingberg, Yngve Dahlberg, Matias Varela, Henrik Norlén a ďalší.
Slovenská premiéra 26. januára 2017
Pred šiestimi rokmi mala premiéru švédska romantická komédia podľa scenára Petra Magnussona a s ním samým v hlavnej role. Hrá profesijného poradcu, alebo – podľa najnovšej módy - „kariérneho kouča“ Svena, zachváteného krízou stredného veku kombinovanou so syndrómom vyhorenia. Nechá prácu prácou a odcestuje do Thajska, kde chce napísať román. A ďalej, slovami slovenského distributéra „stretáva tam množstvo zvláštnych i komických postavičiek a naučí sa čo-to o láske, priateľstve, ale aj o sebe samom“. Film sa k divákom dostal v dvoch verziách – kým vo švédskych kinách mala úspech skrátená 95-minútová podoba, festivaly uvádzali rozšírenú, o dvadsať minút dlhšiu.
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.