Krotitelia duchov (USA 2016)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
krotitelia duchovGhostbusters
116 minút.
Scenár: Katie Dippold, Paul Feig. Réžia: Paul Feig. Kamera: Robert D. Yeoman. Strih: Melissa Bretherton, Brent White. Hudba: Theodore Shapiro. Účinkujú: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Cecily Strong, Chris Hemsworth, Bill Murray, Michael Kenneth Williams, Andy Garcia, Matt Walsh, Sigourney Weaver, Annie Potts, Dan Aykroyd, Elizabeth Perkins, Dan Castellaneta a ďalší.
Slovenská premiéra 28. júla 2016
Americký režisér pôvodom z Komárna Ivan Reitman sa v roku 1984 preslávil komédiou Krotitelia duchov. Komici Dan Aykroyd a Harold Ramis napísali scenár napínavý, mystický, vtipný, parodický i romantický a Reitman ho správne uchopil. Výsledkom bol hit a fenomén, ktorý zabáva publikum dodnes. Pokračovanie z roku 1989 bolo slabšie. Hollywoodski producenti sa napriek tomu rozhodli vyvariť materiál ešte raz. Réžiu zverili 53-ročnému Paulovi Feigovi, tvorcovi televíznych seriálov a snímok typu Sám doma: Stratený na letisku. Preslávil sa totiž ženskými obdobami amerických vulgárnych „buranských“ komédií Dámska jazda, Drsňačky či Špión. Krotitelia duchov v novom filme sú totiž – krotiteľky! A pretože na scenári spolupracovala tá istá Katie Dippold ako na vyššie spomínaných opusoch, zhrozenie fanúšikov Reitmanovho originálu je viac než oprávnené. Hoci medzi hercami nájdeme aj Billa Murraya, Sigourney Weaverovú či Dana Aykroyda, obézna Melissa McCarthyová v hlavnej role naznačuje dostatočne výrečne, pre aký druh publika je určená táto zábava.
Foto: Itafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.