Anton Srholec (SR 2015)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
anton srholec Image.ashx96 minút.
Scenár: distributér neuviedol. Kamera: Alena Čermáková, Mario Homolka, Henrich Bródy. Strih: Peter Kotrha. Hudba: Ivan Čermák. Účinkujú: Anton Srholec (ďalších účinkujúcich distributér neuviedol).
Slovenská premiéra 8. októbra 2015
Po diváckych úspechoch „dokumentárnych filmov“ o vrahovi z Devínskej Novej Vsi, arcibiskupovi Bezákovi, tragicky zosnulom hokejistovi Pavlovi Demitrovi, kňazovi Kuffovi a o rapperovi Patrikovi Rytmusovi Vrbovskom slovenskú kinematografiu obohatí dlhometrážny dokumentárny film o katolíckom kňazovi a charitatívnom aktivistovi Antonovi Srholcovi. Autorkou je dokumentaristka, speváčka a hlasová pedagogička Alena Čermáková. V roku 2009 vydala francúzsko-nemecko-slovenský album Spievam ako dýcham, ktorý do života uviedol práve Anton Srholec. Týždeň pred premiérou je distributér – Asociácia slovenských filmových klubov – až podozrivo skúpy na podrobnosti o tvorcoch, účinkujúcich i obsahu. Uspokojiť sa teda musíme len so sloganom „Dokumentárny film o životnej ceste Antona Srholca, človeka, ktorý nikdy neopustil svoje zásady – milovať ľudí a Boha, napriek životným okolnostiam a bojovať za lepší svet uprostred pokazeného sveta.“
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.