Sinister 2 - USA - 2015

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 
Sinister997 minút.
Scenár: Scott Derrickson, C. Robert Cargill. Réžia: Ciarán Foy. Kamera: Amy Vincent. Strih: Timothy Alverson, Ken Blackwell, Michael Trent. Hudba: tomandandy. Účinkujú: James Ransone, Shannyn Sossamon, Lea Coco, Robert Daniel Sloan, Dartanian Sloan, Tate Ellington, Ethan Hawke, Juliet Rylance, Michael Hall D'Addario, Clare Foley, Victoria Leigh a ďalší.
Slovenská premiéra 10. septembra 2015
V roku 2012 potešil fanúšikov hororu film Scotta Derricksona Sinister o démonovi, ukrytom na starom filmovom kotúči. Investované tri milióny dolárov sa producentom zúročili viac než dvadsaťnásobne, takže pokračovaniu sa nedalo vyhnúť. Do opusteného starého farmárskeho domu uprostred kukuričných polí sa nasťahuje Courtney Collinsová (Shannyn Sossamon) s dvojčatami Dylanom a Zachom (Dartanian a Robert Daniel Sloanovci). Onedlho sa do hry vráti aj premietačka s tajomným filmom, duchmi predchádzajúcich obetí a démonom Bughuulom (Nicholas King). Sinister 2 ako svoj druhý celovečerný horor nakrútil írsky režisér Ciarán Foy. Scott Derickson spolupracoval na scenári.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.