Ouija (USA 2014)

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

ouija-412711 resizeOuija (USA 2014)
90 minút.
Scenár: Juliet Snowden, Stiles White. Réžia: Stiles White. Kamera: David Emmerichs. Strih: Ken Blackwell. Hudba: Anton Sanko. Účinkujú: Olivia Cooke, Douglas Smith, Erin Moriarty, Matthew Settle, Robyn Lively, Shelley Hennig, Ana Coto, Daren Kagasoff, Bianca A. Santos a ďalší.
Slovenská premiéra 27. novembra 2014
Každý normálny človek vie, že hrať sa osamote v prekliatom starom dome so špiritistickou tabuľkou ouijou je nebezpečné. Lenže Debbie bola blondínka, hrala sa – a už nie je. Jej trúchliaci priatelia chcú zistiť, prečo zomrela a v pozostalosti nájdu aj ouiju. Nie sú síce blondínky, no aj tak im nezíde na um nič múdrejšie, ako opýtať sa prostredníctvom špiritistickej tabuľky ducha Debbie na autentických miestach, čo sa vlastne stalo. Vďaka tomu to onedlho zistia na vlastnej koži. Snímkou Ouija debutuje ako režisér ďalší tvorca špeciálnych efektov Stiles White a ako kameraman dlhoročný kameramanský asistent a pomocník David Emmerichs. Hudbu skomponoval niekdajší hráč zo sprievodnej skupiny Suzanne Vega Anton Sanko.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.