Bažant Kinematograf v plnom prúde

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Bazant 20141 logo resizeLetný filmový festival Bažant Kinematograf je v plnom prúde. Tradične retro autobusy Bažant Kinematografu majú už za sebou takmer polovicu cesty. Letné kino na Magio pláži v Bratisloave úspešne premieta od 15.júla a konštatujeme, že i napriek miestami neistému počasiu sa nočne kino pod hviezdami darí realizovať tento rok bez zásadných programových zmien.

 

Osobitne by sme chceli upozorniť na slávnostnú premiéru českého film Hany, debut mladého režiséra Michala Samira. Film v deň premiéry zároveň vstupuje do slovenskej distribúcie. Premiéra  bude 31.júla 2014 o 21,00 a HANY Barracuda Movie resizezúčastní sa delegácia k filmu, a to režisér a scenárista Michal Samir, producent Matej Chlupaček a kameraman Martin Ziaran.
Na Magio pláži v Bratislave uvidíte filmy Queen v Budapešti režiséra Jánosa Zsombolyaiho (27.jula), Jasminine slzy Woodyho Allena (28.júla), najlapšie filmy z Medzinárodného festivalu anomovaných filmov 2014 Best of Anča (29. Júla), Hoří má panenko Miloša Formana (30. Júla) a spomínaný film Hany Michala Samira (31.júla).
Viac: www.kinematograf.sk

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.