Môj vlastný mesiac (Švédsko, 2018)

Ted För kärlekens skullTed - För kärlekens skull
Životopisný, 120 minút
Réžia: Hannes Holm. Kamera: Göran Hallberg. Strih: Fredrik Morheden. Hudba: Jimmy Lagnefors, Gaute Storaas, Sveinung Nygaard. Hrajú: Adam Pålsson, Jonas Karlsson, Hanna Alström, Johan Hedenberg, Maria Kulle, Happy Jankell, Peter Viitanen, Fredrik Hiller, Tove Edfeldt, Sajid Malik, Jonatan Rodriguez, Amanda Davin, Rebecca Plymholt, Niklas Strömstedt, Lisbeth Johansson, Per Sinding-Larsen, Anders Tolergård, Kristoffer Veierstedt, Dan Johansson, Ala Riani, Mikaela Ardai Jennefors, Tim-Kristoffer Gunnarsson, Edvard Olsson, Lotta Ramel, Pamela Cortes Bruna, Angelina Håkansson, Michael Engberg, Ida Hackzell, Charlotte Olsson, Jan Ärfström, Jonas Bane, Edvin Bredefeldt.
Slovenská premiéra: 27. januára 2022
"Ted je hudobný génius a zázračné dieťa sedemdesiatych rokov. Obklopený hudobnou elitou tej doby a podporovaný milovaným bratom a najväčším fanúšikom si podmaní každé javisko a srdce každého dospievajúceho dievčaťa. Dvere príležitostí sa mu otvárajú neustále, a tak musí aj neustále čeliť ťažkým rozhodnutiam. Ale keď svetlá zhasnú, Ted ostáva sám a tiene okolo neho sú čoraz väčšie a temnejšie. Prepadáva sa hlbšie a hlbšie do šialenstva a stále viac sa vzďaľuje od tých, ktorých miluje. V momente, keď sa stanete svojím najväčším nepriateľom, vás nikto nedokáže zachrániť. Aj keď vás milujú až za hrob.
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.