Leví kráľ (USA 2019)

Levi-kral-2The Lion King
Animovaný dobrodružný rodinný, 118 minút
Scenár: Jeff Nathanson. Réžia: Jon Favreau. Kamera: Caleb Deschanel. Strih: Adam Gerstel, Mark Luvolsi. Hudba: Hans Zimmer. Slovenský dabing: Dávid Hartl, Táňa Pauhofová, Michal Hudák, Filip Tůma, Štefan Richtatech, Henrich Platek, Dušan Tarageľ, Peter Krajčovič, Michal Klučka, René Štúr, Max Risa, Tereza Heftyová, Ella Martukaničová, Dagmar Sanitrová a ďalší.
Slovenská premiéra: 18. júla 2019
Walt Disney uvádza nové spracovanie legendárneho príbehu. V africkej savane sa narodí malý Simba, syn levieho kráľa Mufasu. Malý princ zbožňuje svojho otca a postupne sa učí, ako sa stať dobrým panovníkom. Nie každý v kráľovstve je však jeho príchodom nadšený. Mufasov brat Scar, ktorý mal byť pôvodne následníkom, má vlastný temný plán, ako sa dostať na trón... Levia skala sa stane svedkom súboja plného intríg, ktorý sa končí tragédiou a Simbovým vyhnanstvom. Malý lev sa náhle musí postarať sám o seba. S pomocou nových priateľov – bezstarostnej dvojice Timon a Pumba – Simba pomaly dospieva a pripravuje sa vziať si späť to, čo mu právoplatne náleží..
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.