Tri želania (ČR/SR 2017)

tri-zelania-01Přání k mání
Rozprávka, 90 minút
Scenár: Miroslav Adamec. Réžia: Vít Karas. Kamera: Pavel Berkovič. Strih: Michal Hýka. Hudba: David Solař. Hrajú: Martin Myšička, Jitka Čvančarová, Jan Vondráček, Simona Babčáková, Filip Antonio, Jan Maršál, Michaela Pecháčková, Vítězslav Jandák, Lukáš Latinák, Marián Slovák, Milan Šteindler, Adrian Jastraban, Ivan Romančík, Václav Neužil ml., Petra Blesáková, Matěj Převrátil a ďalší.
Slovenská premiéra: 7. decembra 2017
Vianoce sú za dverami, a aké by to boli sviatky bez poriadnej dávky vianočných rozprávok či komédií. Jednou z nich je rozprávka Víta Klusáka, ktorá poetickou, hravou a humornou formou rozpráva príbehy rôznych podôb lásky. Násťročný Albert (Filip Antonio), ktorého rodičia (Jitka Čvančarová, Martin Myšička) vystupujú v kúzelníckej šou v známom hoteli egoistického hoteliéra Bosáka (Vítězslav Jandák), miluje Johanu (Michaela Pecháčková), sestru svojho najlepšieho priateľa Emana. Tá však o chlapca nemá záujem, pretože je zaľúbená do lámača dievčenských sŕdc Bosáka juniora (Jan Maršál). Navyše musí Albert čeliť nečakanej rodinnej hádke. Za dobrý skutok si môže vymyslieť jedno želanie, ktoré mu sľúbil Čarovný deduško (Marián Slovák). Ako ho využije? Napokon všetci prídu na to, že k šťastiu nepomôže mágia či kúzla, ale predovšetkým odvaha meniť veci okolo seba k lepšiemu. To však neznamená, že skutočné čary neexistujú...
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.