Krampus: Choď do čerta (USA 2015)

krampus 015Krampus
96 minút.
Scenár: Todd Casey, Michael Dougherty, Zach Shields. Réžia: Michael Dougherty. Kamera: Jules O'Loughlin. Strih: John Axelrad. Hudba: Douglas Pipes. Účinkujú: Adam Scott, Toni Collette, Allison Tolman, David Koechner, Conchata Ferrell, Emjay Anthony, Stefania Owen a ďalší.
Slovenská premiéra 10. decembra 2015
V rakúskom a nemeckom alpskom folklóre sa Krampus volá čert, ktorý sprevádza Mikuláša a trestá neposlušné deti. Hollywoodsky tvorca komerčnej zábavy Michael Dougherty (X-Men 2, Superman sa vracia) už má na konte film Trick 'r Treat (2007), inšpirovaný halloweenovými zvykmi. Teraz nám s rozpočtom 15 miliónov dolárov predstavuje germánske mikulášske obyčaje v podobe typickej hollywoodskej hrôzostrašnej rodinnej vianočnej komédie. Americký tínedžer Max (Emjay Anthony) je tri dni pred Vianocami taký vyvedený z rovnováhy návštevou príbuzných, medzi nimi i rakúskej babičky, že neudrží jazyk na uzde a vysloví želanie, ktoré nemožno vziať späť. Krampus by nebol Krampusom, keby to nevyužil. Rodina bude musieť nájsť všetku lásku a súdržnosť, ak chce tieto Vianoce prežiť.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.