47 Roninov (USA 2013)

47-Roninov-poster47 Ronin
119 minút
Scenár: Chris Morgan, Hossein Amini. Réžia: Carl Rinsch. Kamera: John Mathieson. Strih: Stuart Baird. Hudba: Illan Eshkeri. Hrajú: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Ko Shibasakiová, Tadanobu Asano, Rinko Kikuchiová, Min Tanaka, Jin Akanishi, Takato Yonemoto a ďalší.
Premiéra: 2. január 2014
47 bojovníkov sa postavilo nepredstaviteľnej presile, aby očistili česť svojho mŕtveho pána. Ronin je samuraj, ktorý stratil svojho pána, a teda svoju česť. Ešte nižšie však stoja ľudia zmiešaných rás, ku ktorým patrí aj sirota Kai (Keanu Reeves), sčasti Brit a sčasti Japonec. Vďaka svojim mimoriadnym schopnostiam ho zoberie na milosť skupina bývalých samurajov, ktorých pán sa stal obeťou sprisahania, ktoré pripravil zákerný Lord Kira (Tadanobu Asano)a čarodejnica Mizuki (Rinko Kikuchiová). Roninovia chcú Kiru poraziť za každú cenu, ale tromfy rozhodne nie sú na ich strane, ak nezískajú Kaia. Aj tak však bude cesta za spravodlivou odplatou tŕnistá a len málokto z nich po nej dôjde až do konca, ktorý navyše môže mať v súlade s japonskými tradíciami trpkú príchuť. Nádherným prostredím, plejádou najrôznejších monštier, výpravnými bitkami a motívom boja malej skupiny hrdinov s mnohonásobnou presilou pripomína 47 Roninov najlepšie filmové fantasy dobrodružstvá posledných rokov.
FOTO: BARRACUDA MOVIE

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.