Rock´n Roll (Francúzsko 2017)

Rock-n-Roll2Rock´n Roll
Komédia, 123 minút
Scenár: Guillaume Canet, Rodolphe Lauga, Phillippe Lefebvre. Réžia: Guillaume Canet. Kamera: Christophe Offenstein. Strih: Hervé de Luze. Hudba: Maxim Nucci. Hrajú: Guillaume Canet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche, Fanny Ardant, Yvan Attal, Johnny Hallyday, Kev Adams, Xavier Alcan, Alain Attal, Norbert Ferrer, Maxim Nucci, Yvonne Gradelet, Yaeol Poupaud, Philippe Lefebvre, Camille Rowe, Ben Foster a ďalší.
Slovenská premiéra: 22. februára 2018
43-ročný Guillaume Canet (Guillaume Canet) žije rozprávkový život. Má všetko, o čom môžu muži len snívať. A potom, priamo počas nakrúcania, mu jeho dvadsaťročná herecká kolegyňa sucho oznámi, že „už nie je rock´n´roll“. A ďalšia rana príde hneď na to – v rebríčku hercov, s ktorými by sa vyspali mladé herečky, sa vraj prepadol na úplné dno. Domáci život s Marion (Marion Cotillard), syn, kone, dom na vidieku – to všetko je pre ne totálne antisexi. Guillaume si zaumieni, že sa musí radikálne zmeniť. Hneď. Premena však zájde tak ďaleko, ako to nikto z prítomných nečakal... Snímka bola predposledným filmom, v ktorom si zahral francúzsky národný idol – Johhny Hallyday (zomrel v decembri minulého roku).
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.