Pixels (USA 2015)

Pixels105 minút.
Scenár: Tim Herlihy, Timothy Dowling. Réžia: Chris Columbus. Kamera: Amir Mokri. Strih: Peck Prior, Hughes Winborne. Hudba: Henry Jackman. Účinkujú: Adam Sandler , Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad, Matt Lintz, Brian Cox, Sean Bean, Jane Krakowski, Dan Aykroyd, Jackie Sandler, Jared Sandler, Sadie Sandler, Sunny Sandler, Serena Williams a ďalší.
Slovenská premiéra 23. júla 2015
Adam Sandler bol producentom novinky režiséra Chrisa Columbusa (Sám doma, Otec v sukni, Harry Potter a Kameň mudrcov, Harry Potter a Tajomná komnata) nakrútenej podľa rovnomenného krátkeho filmu Patricka Jeana z roku 2010. Mimozemšťania už vo filmoch za skutočnosť považovali naše športové zápasy, filmy i televízne seriály. Tentoraz sú pre nich výzvou naše videohry. Vesmírni agresori sa pokúšajú dobyť Zem podľa herných pravidiel, s hernými zbraňami a hrdinami. Armády sú bezmocné, zato cena fanatických hráčov stúpa. Prezident Spojených štátov Will Cooper (Kevin James) sa musí obrátiť s prosbou o pomoc na kamaráta z detstva, herného maniaka, inak úplného lúzra Sama Brennera (Adam Sandler). Spolu s podobne postihnutými hráčmi Eddiem (Peter Dinklage - Tyrion Lannister z Hry o tróny) a Ludlowom (Josh Gad) majú osud ľudstva vo svojich ovládačoch. Ak sa vám páčil animák Ralph Rozbi-to, prídete si opäť na svoje!
Foto: ITAFilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.