Vincentov svet (USA 2015)

vincentovsvet resizeVincentov svet (USA 2015)
Entourage
104 minút.
Námet, scenár a réžia: Doug Ellin. Kamera: Steven Fierberg. Strih: Jeff Groth. Účinkujú: Adrian Grenier, Jeremy Piven, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Mark Wahlberg, Alice Eve, Constance Zimmer, Haley Joel Osment, Billy Bob Thornton, Martin Landau, Liam Neeson, Jon Favreau, Mike Tyson, Pharrell Williams, Jessica Alba, George Takei a ďalší.
Slovenská premiéra 11. júna 2015
Filmová hviezda Vincent Chase s priateľmi Ericom, Turtleom a Johnnym sú späť , spolu so super agentom Arim Goldom. Hoci sa zmenili niektoré ich priority, puto medzi nimi ostalo silné. Spoločne budú musieť zvládnuť nestály a náročný svet Hollywoodu. Scenárista, režisér a producent Doug Ellin nakrútil s rozpočtom 30 miliónov dolárov film pre kiná podľa vlastného rovnomenného komediálneho televízneho seriálu, s ktorým slávil úspechy na kanáli HBO v rokoch 2004 – 2011. Na konte má Zlatý glóbus (2008), šesť cien Emmy, Zlatú nymfu televízneho festivalu v Monte Carle a desiatky ďalších ocenení. Aj vo filme, podobne ako v seriáli, hosťuje vo vedľajších úlohách množstvo hviezd zo sveta šoubiznisu.

Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.