Insidious: Kapitola 3 (USA 2015)

insidious 3 resizeInsidious: Kapitola 3 (USA 2015)
Insidious: Chapter 3
97 minút.
Scenár a réžia: Leigh Whannell. Kamera: Brian Pearson. Strih: Timothy Alverson. Hudba: Joseph Bishara. Účinkujú: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Steve Coulter, Hayley Kiyoko, Corbett Tuck, Tom Fitzpatrick, Ele Keats, Ruben Garfias a ďalší.
Slovenská premiéra 4. juna 2015
V roku 2010 vo svete filmového hororu zažiarila snímka režiséra Jamesa Wana a scenáristu Leigha Whannella Insidious. Pri investíciách jeden a pol milióna priniesla tržby len za vstupenky do kín vo výške takmer sto miliónov. Rovnaký tím predvlani nakrútil pokračovanie za 5 miliónov a predal vstupenky za 161 miliónov. Tretiu časť už podľa svojho scenára režíroval sám Whannell. Dej sa odohráva niekoľko rokov pred desivými udalosťami v dome rodiny Lambertovcov z predchádzajúcich filmov. Ústrednou postavou je mladá Quinn Brennerová (Stefanie Scott), ktorá je presvedčená o tom, že sa ju pokúša kontaktovať jej zosnulá matka. Vyhľadá preto pomoc špiritistky Elise Rainierovej (Lin Shaye). Ak má nevinnú Quin zachrániť, musí sa vydať hlboko do sveta mŕtvych a postaviť tvárou v tvár tomu najdesivejšiemu nepriateľovi: démonovi s neukojiteľnou túžbou po ľudských dušiach. Roly sa ušli aj režisérovi a autorovi hudby Josephovi Bisharovi.
Foto: ITAFilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.