Daddy Cool (Francúzsko 2017)

Daddy-CoolDaddy Cool
Komédia, 97 minút
Scenár: Maxime Govare, Noémie Saglio. Réžia: Maxime Govare. Kamera: Gilles Henry. Strih: Samuel Danési. Hudba: Mathieu Lamboley. Hrajú: Vincent Elbaz, Laurence Arné, Jean-François Cayrey, Grégory Fitoussi, Juliette Rivolot, Abel Mansouri Asselain, Maxence Chanfong-Dubois, Sarah Le Huu Nho, Albert Bordes, Bartholomé Bordes, Axelle Laffont, Nadège Dabrowski a ďalší.
Slovenská premiéra: 16. mája 2019
Štyridsiatnika Adriena (Vincent Elbaz) odkopne jeho priateľka Maude (Laurence Arné), pretože sa vôbec nespráva ako zrelý muž, ale skôr ako tínedžer. Bez zodpovednosti, bez ambícií, bez poriadnej práce, ale napriek tomu je vždy v pohode. Keď sa spoznali, zábava bola tým najdôležitejším. Časom však všetci okolo dospeli... až na neho. Adrien zostal tvrdohlavým flákačom a teraz sa nestačí čudovať, keď naň ho jeho priateľka Maude srší hromy a blesky. Už by chcela mať rodinu, ale nejde mať deti s dieťaťom. Adrien si zachová chladnú hlavu a vymyslí senzačný plán, ako ukázať, že je dospelý a zodpovedný rovnako ako ostatní dospelí a zodpovední. Je to plán toho najťažšieho kalibru s najrýchlejšou účinnosťou. V ich spoločnom byte si založí súkromné jasle. Záujemcov je veľa a z Adriena je čoskoro „otec na plný úväzok“. Lenže deti sa pohybujú, dokonca každé iným smerom, o niečo sa buchnú, niečo zhodia. Dokonca sú aj hlučné a v rozpore s predpokladom celý deň nespia, chcú jesť, chcú aj piť, potrebujú prebaliť, a opäť sa pohybujú a opäť každé iným smerom. Adrien zostáva v pokoji, cigaretku za žiadnych okolností neodkladá a na každý problém nájde nejaké originálne riešenie. Do rodičovských učebníc sa pravdepodobne nedostane, ale šanca na udržanie detí nažive tu nejaká je. A s ňou aj šanca na návrat k priateľke... Tvorcovia dali názov typicky francúzskej komédii podľa slávneho hitu Boney M.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.