Mia a biely lev (Francúzsko/SRN/JAR 2018)

Mia-a-biely-levMia et le lion blanc
Rodinný dobrodružný, 98 minút
Scenár: William Davies. Réžia: Gilles de Maistre. Kamera: Brendan Barnes. Strih: Julien Rey. Hudba: Armand Amar. Hrajú: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Brandon Auret, Ryan Mac Lennan, Lionel Newton a ďalší.
Slovenská premiéra: 25. apríla 2019
Môže sa stať kráľ prírody – majestátny lev – najlepším kamarátom a domácim maznáčikom? Mia Owen (Daniah De Villers) sa ako malé dievča presťahovala s rodinou (Mélanie Laurent, Lagley Kirkwood) na farmu v južnej Afrike, kde sa jej v levej rezervácii splnil jej najtajnejší sen. Dostala malého levíka Charlieho, mláďa vzácneho bieleho leva. Počas nasledujúcich rokov sa z nich stali nerozluční priatelia, dvojica na celý život. Ich puto a láska zotreli rozdiel medzi svetom ľudí a zvierat. Z mláďaťa vyrástol mohutný a silný lev. Rodinnej farme sa nedarí a Mia sa od otca dozvie, že jej jedinečný biely lev sa má stať trofejou pre turistických lovcov. Mie a Charliemu nezostáva iné riešenie, musia ujsť a spolu sa vybrať na úžasnú cestu do africkej savany, aby v divočine, ďaleko od pušiek lovcov, našli pre Charlieho bezpečné miesto a levie kráľovstvo. Priateľstvo nie je totiž prázdne slovo, ale záväzok a skutočné dobrodružstvo...
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.