Je mi fajn, s.r.o. (Francúzsko 2018)

Je-mi-fajnI Feel Good
Komédia, 103 minút
Scenár a réžia: Benoît Delépine, Gustave Kervern. Kamera: Hugues Poulain. Strih: Stéphane Elmadjian. Hudba: Motivés. Hrajú: Jean Dujardin, Yolande Moreau, Jo Dahan, Jean-Benoit Ugeux, Jana Bittnerová, Elsa Foucaud, Marius Bertram, Joël Séria, Jeanne Goupil, Lou Castel a ďalší.
Slovenská premiéra: 4. apríla 2019
Monique Pora (Yolande Moreau) vedie spoločenstvo Emauzy blízko mestečka Pau, kde zamestnáva ľudí, ktorí sa dostali na dno a dostávajú novú šancu. Po rokoch sa z ničoho nič vráti jej brat Jacques (Jean Dujardin) – ľahtikársky darmožráč, ktorého zaujíma len jediné: ako rýchlo zbohatnúť. Takže skôr, ako o rodinné stretnutie, tu pôjde o stret dvoch odlišných svetov. Jacquesa k novému podnikateľskému zámeru inšpiruje jeho bývalý spolužiak, ktorý investoval do svojho nového imidžu, a tak sa stal úspešným. Dostane „geniálny“ nápad. Nahovorí Monique a zopár ďalším priateľom z jej komunity, že jedinú možnosť, ako začať nový život, ponúka plastická chirurgia. A tak sa spolu vydajú na bizarnú cestu do Bulharska, kde je taký zákrok pomerne lacný...
Foto: Film Europe Media Company

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.