Sicario 2: Soldado (USA/Taliansko 2018)

Sicario-2-SoldadoSicario: Day of the Soldado
Akčný triler, 122 minút
Scenár: Taylor Sheridan. Réžia: Stefano Sollima. Kamera: Dariusz Wolski. Strih: Matthew Newman. Hudba: Hildur Guðnadóttir. Hrajú: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Catherine Keener, Matthew Modine, Jeffrey Donovan, Isabela Moner, Ian Bohen, Tasha Ames, James Devoti, Jackamoe Buzzell, Catherine Haun, J. D. Garfield, Christopher Heyerdahl, Manuel Garcia-Rulfo, Faysal Ahmed a ďalší.
Slovenská premiéra: 28. júna 2018
V pokračovaní úspešného trileru eskaluje vojna drogových kartelov, v ktorej neplatia žiadne pravidlá. Keď narkomafia rozšíri svoje pole pôsobnosti a začne prevádzať cez americko-mexickú hranicu hľadaných teroristov, rozhodne sa federálny agent Matt Graver (Josh Brolin) opäť kontaktovať záhadného Alejandra (Benicio Del Toro), ktorý v neľútostnom boji s miestnym bossom prišiel o celú rodinu. Jeho metódy boja so zločincami nie sú v medziach zákona, ale v istých situáciách nemá ani vláda USA iné riešenie. Keď však Alejandro unesie dcéru miestneho bossa, prekročí hranicu, spoza ktorej niet návratu. Bol by naozaj ochotný obetovať život dieťaťa v záujme nejakého vyššieho cieľa a spochybniť tak všetko, za čo doteraz bojoval?
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.