Out (Slovensko-Maďarsko-Česko 2017)

out88 minút.
Scenár: György Kristóf, Eszter Horváth, Gábor Papp. Réžia: György Kristóf. Kamera: Gergely Pohárnok. Strih: Adam Brothánek. Hudba: Miroslav Tóth. Účinkujú: Sándor Terhes, Éva Bandor, Judit Bárdos, Ieva Norvele, Guna Zarina, Viktor Nemets, Ieva Aleksandrova-Eklone, Tibor Gáspár,Attila Bocsárszky, Ivars Brakovskis, Varis Klausitajs a ďalší.
Slovenská premiéra 7. septembra 2017
Debutový road movie OUT scenáristu a režiséra Gyӧrgya Kristófa je príbehom päťdesiatnika Ágostona, ktorý sa v zúfalej snahe nájsť si prácu a splniť si sen uloviť veľkú rybu vydáva na púť východnou Európou. Cesta ho posúva stále hlbšie do trasoviska bizarných udalostí a stretnutí. Medzinárodný filmový štáb zahŕňa aj dve „slovenské“ herečky Évu Bandor a Judit Bárdos. Film vznikal v slovensko-maďarsko-českej koprodukcii a nakrúcal sa okrem Slovenska aj v Maďarsku, Lotyšsku a Estónsku. Snímku uviedol tohtoročný filmový festival v Cannes ako súčasť prehliadky Un certain regard. Teraz otvorí prehliadku Projekt 100 v spoločnom predstavení so sedemminútovým animovaným filmom Ivany Šebestovej Žltá.
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.