Kruhy (USA 2016)

kruhyRings
102 minút.
Scenár: Jacob Estes, Akiva Goldsman, David Loucka. Réžia: F. Javier Gutiérrez. Kamera: Sharone Meir. Strih: Steve Mirkovich, Jeremiah O'Driscoll. Hudba: Matthew Margeson. Účinkujú: Matilda Anna Ingrid Lutz, Johnny Galecki, Vincent D'Onofrio, Laura Wiggins, Aimee Teegarden, Lizzie Brocheré, Bonnie Morgan, Zach Roerig, Alex Roe, Brandon Larracuente, Andrea Powell, Kati Akins, Surely Alvelo, Jill Jane Clements, Kayli Carter a ďalší.
Slovenská premiéra 2. februára 2017
Ďalší filmový horor, inšpirovaný románom japonského spisovateľa Kódžiho Suzukiho Kruh nakrútil v Spojených štátoch a v produkcii Guillerma del Toro s rozpočtom 33 miliónov dolárov španielsky režisér Francisco Javier Gutiérrez Díaz (nar. 1973) bez Naomi Wattsovej, predstaviteľky ústrednej postavy v predchádzajúcich častiach z rokov 2002 a 2003. Napriek varovaniam si Julia (Matilda Anna Ingrid Lutz) pozrie prekliatu videonahrávku, následkom čoho sa jej život ocitne v ohrození. Jediný spôsob ako sa zbaviť kliatby je nájsť a pochopiť tajné posolstvo, ukryté v zakliatom filme. Uvedenie do kín bolo pôvodne naplánované na jeseň 2015, ale z rôznych dôvodov sa viackrát odkladalo
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.