Vianočná párty (USA 2016)

vianocna partyOffice Christmas Party
105 minút.
Scenár: Justin Malen, Laura Solon, Dan Mazer, Jon Lucas, Scott Moore, Timothy Dowling. Réžia:  Josh Gordon, Will Speck. Kamera: Jeff Cutter. Strih: Jeff Groth, Evan Henke. Hudba: Theodore Shapiro. Účinkujú: Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller, Jennifer Aniston, Kate McKinnon, Courtney B. Vance, Jillian Bell, Rob Corddry, Vanessa Bayer, Randall Park, Sam Richardson a ďalší.
Slovenská premiéra 8. decembra 2016
Tvorcovia amerických komédií Josh Gordon a Will Speck v roku 2007 zaujali snímkou o mužskom krasokorčuliarskom páre Ľadovo ostrí, ktorá sa stala stálicou programu komerčných televízií. Pred Vianocami prichádzajú s nemenej bláznivým príbehom o šéfovi pobočky Clayovi Vanstoneovi (T. J. Miller), ktorý sa rozhodne usporiadať veľkolepú podnikovú vianočnú oslavu, aby získal dôležitého zákazníka a zachránil si tak zamestnanie. Jeho sestra Carol (Jennifer Aniston), riaditeľka firmy, totiž hrozí, že pobočku zlikviduje. Lenže večierok sa organizátorom vymkne z rúk a začne žiť vlastným netušeným životom. Nie náhodou sú autormi námetu Jon Lucas a Scott Moore, podpísaní pod hitom Vo štvorici po opici.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.