Atomic Age (Francúzsko 2012)

Atomic-Age-plagatL´âge atomique
67 minút
Scenár: Hélène Klotzová, Elisabeth Percevalová. Réžia: Hélène Klotzová. Kamera: Hélène Louvartová. Strih: Cristobal Fernandez, Marion Monnierová. Hudba: Ulysse Klotz. Hrajú: Eliott Paquet, Dominic Wojcik, Niels Schneider, Mathilde Bissonová, Clémence Boisnardová, Luc Chessel, Arnaud Rebotini, Cécilia Ranvalová a ďalší.
Premiéra: 27. február 2014
Victor (Eliott Paquet) a Rainer (Dominic Wojcik) sa v sobotu večer vydávajú za zábavou do centra Paríža. Pri potulkách nočným mestom a jeho klubmi prichádza jedno stretnutie za druhým. Pouličné bitky, odmietnutia zo strany dievčat, dlhé rozhovory… Tvárou v tvár dezilúzii mesto nadránom opúšťajú a v melancholickom pokoji lesa, za svitu mesiaca sa z priateľstva rodí nový deň. Atomic Age je príbehom o dospievaní, o rimbaudovských nočných potulkách a o mladosti, v ktorej sa snúbi smútok, eufória, melanchólia a bezstarostnosť. Je zamýšľaný ako prvá časť trilógie na tému mladosti. Héléne Klotzová za svoj film získala Cenu Jeana Viga pre najlepší francúzsky debut roku 2012.
FOTO: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.