Ladíme 3 (USA 2017)

Ladime-3Pitch Perfect 3
Hudobná komédia, 93 minút
Scenár: Kay Cannon. Réžia: Trish Sie. Kamera: Matthew Clark. Strih: Craig Alpert, Colin Patton. Hudba: Christopher Lennertz. Hrajú: Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks, Brittany Snow, Rebel Wilson, Ruby Rose, Anna Camp, Alexis Knapp, Kelley Jakle, Hana Mae Lee, Guy Burnet, Shelley Regner, Ester Dean, Chrissie Fit, Will Gonzalez a ďalší.
Slovenská premiéra: 21. decembra 2017
S titulom majstra sveta v speve a capella v dnešnom svete nie je možné uspieť. To si s trpkosťou uvedomili aj spevodajky z Barden Bellas, ktoré sa márne usilujú preraziť vo svete len svojím spevom. S radosťou preto prijmú vystupovanie na amerických vojenských základniach v Európe, hoci nebudú mať ľahkú konkurenciu. Dievčatá to však berú ako výzvu a s plným nasadením sa chopia príležitosti. Nič nie je však také jednoduché, aby sa nemohlo zamotať... Tretie pokračovanie hudobnej komédie, ktoré nakrútila režisérka Trish Sie, pokračuje v tradícii predstavovania coververzií najväčších súčasných hitparádových hitov a hlavnou hviezdou zostáva Anna Kendrick.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.