Československo a Festival Cinema Channel doplní v novembri Film Europe

Ceskoslovenskofestivallogo resizeMediálna spoločnosť Film Europe spúšťa v novembri 2016 dva nové filmové kanály vo vysokom rozlíšení HD. Televízny filmový projekt Československo bude prvým tematickým televíznym kanálom v HD, ktorý sa bude exkluzívne venovať filmom a dokumentom z obdobia od 28. októbra 1918 do 31. decembra 1992.

V októbri 2018 sa Československo HD stane prvým audiovizuálnym príspevkom k oslavám 100. výročia od založenia Československa. Televízny projekt Festival Cinema Chanell bude prvým tematickým filmovým kanálom v HD, ktorý ponúkne divákom špičku svetovej festivalovej kinematografie. Bude televíznym a VOD obrazom úspešného festivalového kina projektu Be2Can - prehliadky ocenených a súťažných filmov z troch najväčších filmových festivalov v Benátkach, Berlíne a Cannes. Tretí ročník Be2Can práve prebieha v najlepších českých a slovenských kinách.  Oba televízne filmové projekty sa inšpirujú trendom “quality television“ a svojím konceptom sú unikátne, pretože nekopírujú žiadny súčasný existujúci televízny kanál.

 

Československo HD, Festival Cinema Chanell HD prirodzene doplňuje Film Europe HD, ktorá je stále jedinou filmovou televíziou na svete prinášajúcou výhradne európske filmy. Kvalitná filmová trojka v HD bude ozdobou každého televízneho operátora a prispeje k ich zápasu predovšetkým o mladého diváka, ktorý nemusí mať celkom jasno v tom, na čo vlastne lineárna televízia je. Viac o programe, filmoch i distribúcii budeme informovať v samostatnej tlačovej správe začiatkom novembra.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.