Legenda o Tarzanovi (USA 2016)

tarzanThe Legend of Tarzan
110 minút.
Scenár: Adam Cozad, Craig Brewer. Réžia: David Yates. Kamera: Henry Braham. Strih: Mark Day. Hudba: Rupert Gregson-Williams. Účinkujú: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Ella Purnell, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, Djimon Hounsou, Jim Broadbent, Casper Crump, Simon Russell Beale, Matt Cross, Adam Starks, Osy Ikhile, Lasco Atkins a ďalší.
Slovenská premiéra 7. júla 2016
Vo verziách 2D, 3D aj IMAX 3D opäť ožil nesmrteľný príbeh z románov Edgar Rice Burroughsa o viktoriánskom lordovi Greystokeovi, vychovanom ľudoopmi. Scenár však ovplyvnili najmä komiksy o Tarzanovi z vydavateľstva Dark Horse Comics. Režisér David Yates sa preslávil filmami o Harrym Potterovi. S rozpočtom 180 miliónov dolárov nakrútil prevažne v Anglicku a Walese hviezdne obsadený veľkofilm s mnohými digitálnymi efektmi. Letecké zábery vznikli v Gabone, zvyšok džungle i zvieracích hrdinov v počítačoch. Prevažne negatívne hodnotenia kritikov by podľa odhadov nemali filmu prekaziť zámer atakovať tržbami pol miliardy dolárov.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.