Na Mŕtvole si pochutia v Rumunsku

5208_6.8.08_byt_BA-9_FD_16x9_resizeNovú slovenskú komédiu scenáristu a režiséra Jozefa Paštéku Mŕtvola musí zomrieť, ktorá vznikla v Trigon Produktion v koprodukcii s STV, premietnu o mesiac v Rumunsku. Organizátori  2. ročníka Medzinárodného festivalu gurmánstva a filmu si snímku vybrali ako  jeden z 55 filmov z desiatich podunajských krajín. Podujatie sa uskutoční v druhej polovici augusta v starobylom prístavnom mestečku Cetate, v blízkosti hraníc s Bulharskom a Srbskom,  ktoré leží rovnako, ako Bratislava, na Dunaji.


Pre tento ročník festivalu sú špecifické filmy z krajín spojených významnou európskou riekou. „Som rád, že sa môj film premietne na tomto festivale, pretože labužníci majú blízko k láske a jemnému humoru, a o tom je náš film. Prajem dobrú chuť!“, reagoval na príjemnú správu od organizátorov Jozef Paštéka.Film, ktorý vznikol aj s finančným príspevkom Ministerstva kultúry SR a Audiovizuálneho fondu SR, na Slovensku premiérovo uvedú v septembri na 6. MFF Cinematik v Piešťanoch. Do kín príde v septembri prostredníctvom Continental Filmu.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.