Aladin (USA 2019)

AladinAladdin
Dobrodružná rodinná komédia, 128 minút
Scenár: John August, Guy Ritchie. Réžia: Guy Ritchie. Kamera: Alan Stewart. Strih: James Herbert. Hudba: Alan Menken. Hrajú: Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad, Billy Mangussen, Numan Acar a ďalší.
Slovenská premiéra: 23. mája 2019
Strhujúca a akčná hraná adaptácia animovanej klasiky od Disney je vzrušujúcim príbehom o pôvabnom pouličnom zlodejovi Aladinovi (Mena Massoud), odvážnej a cieľavedomej princeznej Jasmíne (Naomi Scott) a Džinovi (Will Smith), ktorý môže byť kľúčom k ich budúcnosti. Aladin je ďalšou hranou adaptáciou od Disney, pričom sa tentoraz odrazili od klasickej animovanej rozprávky z roku 1992. Réžie sa ujal Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Kráľ Artuš: Legenda o meči), ktorý má tento typ filmov najradšej. Na plátna kín často prináša príbehy o zlodejoch, či už zo „špinavej“ Británie alebo dokonca zo stredoveku. Tentokrát nám jeho očami zobrazí prístavné mestečko Agrabah v Arábii, na ktorom zanechal svoj jasný režisérsky rukopis. Hlavnými hviezdami snímky sú Will Smith (Muži v čiernom) v koži všetkoznalého Džina; Mena Massoud (Tom Clancy´s Jack Ryan) ako očarujúci Aladin; Naomi Scott (Power Rangers) ako krásna Jasmína; Marwan Kenzari (Vražda v Orient Expresse) ako mocný kúzelník Jafar; Navid Negahban (Legion) ako sultán či Nasim Predrad (Saturday Night Live) ako Jasmínina najlepšia kamarátka Dalia.
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.