Dvojitý milenec (Francúzsko/Belgicko 2017

Dvojity-milenecL´amant double
Triler, 107 minút
Scenár a réžia: François Ozon. Kamera: Manuel Dacosse. Strih: Laure Gardette. Hudba: Philippe Rombi. Hrajú: Marine Vacth, Jérémie Renier, Jacqueline Bisset, Myriam Boyer, Dominique Reymond, Fanny Sage, Jean-Édouard Bodziak, Jean-Paul Muel a ďalší.
Slovenská premiéra: 11. januára 2018
Chloé Fortin (Marine Vacth), mladá krehká žena so sklonmi k depresiám, začne dochádzať na psychoterapiu a bezhlavo sa zamiluje do svojho psychológa Paula Meyera (Jérémie Renier). Keď začnú spolu bývať, Chloé odhalí, že v Paulovej minulosti niečo nehrá, až objaví existenciu jeho jednovaječného dvojčaťa Louisa Delorda (Jérémie Renier). Prečo Paul pred všetkými skrýva, že má brata? Aké dávne tajomstvo ich spája a rozdeľuje? A ide skutočne o dvojča, alebo iba o premyslené klamstvo, ktorým sa Paul snaží zakryť druhý život svojho temnejšieho ja? Erotikou presýtený triler z dielne skúseného francúzskeho režiséra Françoisa Ozona je premyslenou filmárskou poctou legendárnym snímkam ako Rosemary má dieťatko, Príliš dokonalá podoba alebo Základný inštinkt.
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.