V utajení (Veľká Británia 2017)

v utajeniUnlocked
98 minút.
Scenár: Peter O'Brien. Réžia: Michael Apted. Kamera: George Richmond. Strih: Andrew MacRitchie. Hudba: Stephen Barton. Účinkujú: Orlando Bloom, Noomi Rapace, Toni Collette, Michael Douglas, John Malkovich, Aymen Hamdouchi, Akshay Kumar, Adelayo Adedayo, Brian Caspe, Philip Brodie, Begum Burian, Helena Dvořáková a ďalší.
Slovenská premiéra 6. júla 2017
V Prahe nakrútil anglický režisér Michael Apted (Agatha, Prvá dáma country music, Park Gorkého, Búrlivé srdce, Nell, Enigma a i.) hviezdne obsadený akčný agentský thriller podľa pôvodnej predlohy Petra O'Briena, scenáristu, ktorý začínal ako autor príbehov videohier. Agentku CIA Alice Racine (Noomi Rapace) po nevydarenej akcii za trest preradia na byrokratickú prácu do londýnskej kancelárie. Po čase ju bývalí nadriadení kontaktujú, pretože sa dozvedeli o aktivite radikálnych militantov. Alice sa podarí lokalizovať hlavného podozrivého, ale počas jeho výsluchu príde na to, že sa stala obeťou spravodajskej hry, pri ktorej unikli prísne tajné informácie. Sama sa ocitá v ohrození a musí urobiť všetko preto, aby zabránila útoku biologickou zbraňou na Londýn. Pri vzniku filmu výdatne asistovali odborní poradcovia z FBI, CIA, US Navy Commando a Navy SEAL.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.