Dokonalý šéf (USA 2015)

dokonaly sef 381716lBurnt
100 minút
Scenár: Steven Knight, Michael Kalesniko. Réžia: John Wells. Kamera: Adriano Goldman. Strih: Nick Moore. Hudba: Rob Simonsen. Účinkujú: Bradley Cooper, Sienna Miller, Daniel Brühl, Riccardo Scamarcio, Omar Sy, Sam Keeley, Henry Goodman, Matthew Rhys, Emma Thompson, Uma Thurman, Alicia Vikander a ďalší.
Slovenská premiéra 22. októbra 2015
Komediálna dráma dosiaľ prevažne televízneho režiséra Johna Wellsa (Pohotovosť, Rodinné puto, Západné krídlo, Policajti z L. A.) rozpráva o parížskom šéfkuchárskom majstrovi Adamovi Jonesovi (Bradley Cooper) s dvomi michelinovskými hviezdičkami, ktorý pre vlastnú ľahkovážnosť prišiel o kariéru. Cestu za treťou hviezdičkou musí začať od úplného začiatku, tentoraz nie ako sólista, ale ako hlava zohratého tímu. Hviezdne obsadenie prezrádza, že núdza nebude o napätie, smiech, drámu ani o romantiku. Napokon, scenárista Steven Knight má na konte snímky ako Láska na kari, Locke, Prísľuby z východu a Pekné svinstvo.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.