Rýchlo a zbesilo 7 (USA 2015)

rychlo a zbesilo 7 024 resizeRýchlo a zbesilo 7 (USA 2015)
Furious 7
140 minút.
Scenár: Chris Morgan. Réžia: James Wan. Kamera: Marc Spicer, Stephen F. Windon. Strih: Leigh Folsom Boyd, Dylan Highsmith, Kirk M. Morri, Christian Wagner. Hudba: Brian Tyler. Účinkujú: Dwayne Johnson, Vin Diesel, Jason Statham, Paul Walker, Lucas Black, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Djimon Hounsou, Kurt Russell, Ludacris, Elsa Pataky a ďalší.
Slovenská premiéra 2. apríla 2015
Nie „hviedzne nebo nado mnou a mravný zákon vo mne“, ale nelegálne preteky automobilov sú tou pravou inšpiráciou pre kinematografiu. Dokazuje to už siedmy film série Rýchlo a zbesilo. Podnikavci do nej vložili 819 miliónov dolárov a ona im vyniesla 2,38 miliardy. Kam sa hrabe Immanuel Kant! V predchádzajúcom filme zahynul otravný Owen Shaw. Jeho starší, silnejší a drsnejší brat Deckard (Jason Statham), elitný vojenský zabijak, sa ho rozhodne pomstiť a pripraviť o život všetkých hrdinov za volantmi. O tom, či sa mu to podarí, veľa prezrádza fakt, že herci už podpísali zmluvy aj na deviate a desiate pokračovanie. Producent a herec Vin Diesel film venoval pamiatke Paula Walkera, ktorý sa počas nakrúcania stal obeťou autonehody.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.